lørdag den 20. juni 2015

Familielivet

Efter tre ufattelige hårde måneder er det ubeskriveligt dejligt, at Isabell nu er så frisk, at vi kan komme lidt ud, og gå en tur når vejret er så dejligt.
Da Isabell var så dårlig i marts og april, skulle vi sidde ved hende hele tiden i tilfælde af, at sekret ville blokere luftvejen. Vi kom ingen steder og var låst til eget hjem.
Derudover er det også fantastisk rart, at vi kan sidde rundt om bordet og nyde et måltidmad, da Isabell var dårlig kunne hun ikke spise, men hun var fristet af maden, så Johnny og jeg besluttede os for, at ingen mad eller drikke i hendes vågne timer. Det betød at det blev meget sent om aften inden vi fik spist. Men vi indrettet jo vores hverdag lige præcis efter børnene, så de er glade og tilfredse.

Idag har Isabell haft en dejlig dag. Hun har snakket som et vandfald. I formiddag gik vi en lang tur. Jeg havde bestilt lidt vitaminer og olier til hende, som lagde på posthuset. Da vi kom hjem fik vi et stykke rugbrød, og Isabell var klar til en middagslur. I eftermiddag har vi været en tur forbi moster, hvor vi lavede snobrød. Resten af dagen er gået med hygge, fjolleri og samvær ❤️

Ingen kommentarer:

Send en kommentar