fredag den 19. juni 2015

OUH efter tre måneder

Vi har nu været hjemme med Isabell i tre en halv måned. Tre en halv måned hvor hun ikke har været i hænderne på lægerne, og vi selv har styret ALT. 
Lægerne i Odense havde tidligere givet udtryk for, at de gerne ville se Isabell, men vi afviste det blankt, da vi ikke ville udsætte hende for den lange køretur, bruge vores kostbare tid på det og samtlige syntes vi, at det var unødvendigt, når de ikke ønskede yderligere behandling. 
Men i onsdags besluttede vi os, for at tage derovre, og se om det var en mulighed at få hende scannet, for at få et billede af, hvad der sker i den lille krop. 
Vi ønskede at narkoselægen skulle komme og tilse hende, og se om det overhovedet var muligt at hun kunne komme i narkose. Lægen sagde, at der var intet som forhindrede det, og de ville foretage scanningen om fredagen - altså i dag, og samtlige ville de fjerne hendes centrale venekateter, som har været uundværlig i dette forløb. Derudover viste blodprøver også at blodprocenten var lav, og hun skulle tankes op. Vi bad egentlig om, at hun skulle have blod onsdag, men lægerne måtte efter et par forsøg opgive at ligge venflon, så jeg sagde, at det måtte vente til fredag, da det andet var alt for smertefuld for hende. Så kunne hun undgå at blive stukket en gang, og de kunne ordne det, når hun alligevel skulle sove. 

Dagen i Odense idag har været hård. Vores læge havde ringet efter narkoselægen i morges, for st han kunne komme og tilse Isabell, og give en vurdering. Han fortalte om risikoen ved tumorens placering og den lave blodprocent, og sagde, at det nok skulle gå godt, men der er altid en risiko. Men heldigvis forløb alt godt og efter planen. Det tog ca to timer, og da Isabell vågnede ville hun bare hjem, så vi kom hurtigt ned på afdelingen, så vi kunne komme hjem. 

Hjemme ventede mormor, morfar og lillebror. De havde sørget for aftensmad, og derefter var der en lille træt mus, som var klar til, at komme i seng efter en lang og hård dag. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar