torsdag den 25. juni 2015

Scanningssvar!!

I fredags blev Isabell scannet, og tirsdag ville lægerne få svarene, og onsdag skulle lægerne og diverse andre fagpersoner på Ouh og Riget konferere svarene, og først idag ville vi blive informeret om, hvad scanningen viste, og det kunne heldigvis blive telefonisk. Billederne fra i fredags blev sammenlignet med en scanning i januar, dvs dengang hvor Isabell stadig havde det godt.

Scanningen viste....
At tumoren i hjernen er blevet en smule størrer - ifølge lægerne på OUH, og ifølge lægerne på riget er den samme størrelse. Canceren i ryggen er uændret! Lægerne havde regnet med, at da Isabell blev erklæret terminal i marts og alt behandling stoppede, ville canceren eksplodere! Derudover så ved vi ikke, hvordan det så ud, da Isabell var så dårlig i marts og april. Lægerne havde diskuterede frem over tilbage over situationen, og kunne ikke finde nogle biologisk forklaring på situationen!!!

Men det kan vi!!
Vi føler virkelig,  at alt det hårde arbejde med kosten bærer fugt!! Hvor er det vildt, og hvor er det fantastisk!!

Vi har jo ikke været i  tvivl om, at Isabell fik det bedre og bedre, men hvor er det bare vildt, at scanningen også beviser, at det går godt!

Vi forsætter kampen, og rygsækken er fyldt op med endnu mere håb og troen på, at dette kan lykkes!!!

Af hjertet tak til alle som deler deres viden inden alternativ behandling. Det er stadig en ny verden for os, men vi er åbne overfor mange muligheder, så har du hørt noget, eller kender du nogen, som har oplevet bedring med naturens produkter, så slå på tråden! Vi er villige på, at prøve alt, som ikke giver smerte på Isabell. Og heldigvis er Isabell udstyret med en sonde, så hun ikke skal spise alt det væmmelige mad, som der bliver lavet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar